Enorme collectie horloges bij Berwin Bijholt

Ruil je oude horloge in voor een trendy nieuw exemplaar. Berwin Bijholt heeft een zeer brede collectie dameshorloges, herenhorloges en kinderhorloges voor elke smaak, stijl en budget. Ben je op zoek naar een gps-horloge, houten horloge, designhorloge of een sporthorloge? Bij Berwin Bijholt in Oude Pekela slaagt u gegarandeerd. Een greep uit onze collectie.

 

Seiko

Prospex nu op voorraad!

Seiko duikershorloges.
Meer dan 50 jaar prestige.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tacs 

Designhorloges voor een verrassende prijs. Markante ontwerpen, gebaseerd op hele gewone dingen zoals een druppel die in het water valt of de vormgeving van een fotocamera. Stijlvol en onderscheidend!

Boccia 

Lichtgewicht titanium horloges: stijlvol, dynamisch en jong. Ontworpen door internationale topdesigners als Jeff Miller uit New York, Michael Qvortrup uit Kopenhagen en Minuca S. Casadevall uit Barcelona. Perfect afgewerkt van nikkelvrij titanium, dus anti-allergie.

TW Steel

is uniek in de markt door zich, sinds de introductie van de eerste collectie in 2005, uitsluitend te concentreren op het voortdurend ontwikkelen en leiden van de oversized horloge markt.

TW Steel, de naam staat voor ‘The Watch in Steel’, heeft zich in korte tijd neergezet als een groot en opvallend lifestyle merk. De collecties zijn een afspiegeling van de huidige trends en zijn geschikt voor alle gelegenheden. De kernwaarden van het merk zijn modern design gecombineerd met geavanceerde en betrouwbare technologie. Dit is dan ook waar de twee stippen in het logo voor staan.

G Shock 

Speciaal ontworpen voor outdoor sporten in de zwaarste omstandigheden. G Shock is kleurrijk en vlot, een perfect vrijetijdshorloge, wat je ook doet. Trendy horloges met body: shockproof, waterdicht, stootvast en met beschermd glas kan dit horloge alle omstandigheden aan.