Nieuws

Officieel Garmin dealer oost Groningen!

Officieel dealer, Met trots kunnen we vertellen dat wij officeel Garmin dealer zijn voor oost Groningen. De meest gangbare modellen zijn aanwezig en wij kunnen samen met jou kijken naar de keuze die  passen bij jou wensen. En er zijn Hybride modellen aanwezig de Vivimove HR ( analoog met smartwatch ) Voor alle sporten zijn er horloges aanwezig en zelfs met volwaardig navigatie voor fietsen en wandelen in heel Europa!    

Lees het hele bericht

Varilux Najaars aktie 1-10 / 2-12

Nu bij uw 2e set glazen 1 glas kado Wanneer u een set Varilux glazen koopt,   2e paar Computerbril glazen 2e paar zonnebril glazen  2e paar autobril glazen 2e paar sportbril glazen   1 glas GRATIS!

Lees het hele bericht

Even na genieten van de mannendag!

Ons vlogger Dennis de Groot heeft een mooi compilatie gemaakt van de mannendag.  

Lees het hele bericht

Mannendag bij Berwin Bijholt

Meer voor mannen! Zaterdag 17 maart is er meer voor mannen in de winkel. Het is mij opgevallen dat de meeste events, dagen en avonden die georganiseerd worden erg vrouw georienteerd zijn. Daar is niks mis mee maar dat is juist de reden voor ons om een Mannendag te organiseren. Tot 17 maart, Berwin    Wat kan je verwachten, Vette motoren Mulders Motoren uit Veendam komt met een collectie motoren bij de winkel om u een goed idee te geven wat er mogelijk is. TW Steel heeft 2 motoren mee die zij in colaborations (samenwerking) met o.a. Yamaha Factory en Numbnut gemaakt hebben.                     Play seat aanwezig :)  De play seat als bij RTL GP staat bij ons in de winkel. Wij dagen jou uit om de snelste tijd neer te zetten en aan jou eigen TW steel horloge te winnen.    Mooie Whiskey's   Bij Thijs de whiskey specialist gevestigd in Vlagtwedde komt met mooie whiskey's en kan je alles daar over vertellen. 

Lees het hele bericht

Binnenkort Crizal Sapphire UV verkrijgbaar

ESSILOR INTRODUCEERT NIEUWE CRIZAL COATING. Met veel genoegen laten wij u weten dat Essilor begin maart een nieuwe Crizal coating lanceert: Crizal Sapphire UV. Het resultaat van 25 jaar innovaties van de anti-reflectieve Crizal coating. Crizal Sapphire UV staat voor transparantie en esthetiek in een wereld vol reflecties. Maak nu als eerste in de markt kennis met deze innovatieve coating en kijk onderstaande introductievideo.      

Lees het hele bericht

#ILOVE Valentine

♥ILOVE Valentine 14 februari  

Lees het hele bericht

CRAZY SALE !!

Januari CRAZY SALE ! 10%  50%  70% en zelfs meer dan honderd GRATIS BRILLEN! gelimiteerde sieraden en horloges met grote korting oa Zinzi sieraden.

Lees het hele bericht

 Oudere berichten