Terug naar Nieuws

Berwin Bijholt Varilux najaars aktie

Gepubliceerd op:
Berwin Bijholt Varilux najaars aktie

NU 50% korting
OP de glazen van UW TWEEDE BRIL*!

Voor elk moment van de dag de geschikte Varilux bril. Welke tweede bril past het beste bij uw levensstijl?

Uw dag vraagt om meer dan één bril!

Wist u dat Varilux het nummer één merk multifocale brillenglazen wereldwijd is*? Met uw Varilux bril ziet u op alle afstanden scherp. Varilux brillenglazen zijn dus de ideale oplossing voor uw dagelijkse bril. Toch kunnen speciale brillenglazen voor specifieke momenten een uitstekende aanvulling op uw dag zijn.

*Meest verkochte merk van multifocale brillenglazen volgens Essilors marktonderzoek. © Essilor International, mei 2017

07.30 uur: naar het werk met de autobril

Klaar om de dag te starten en naar het werk te gaan! Bent u veel onderweg? Een autobril maakt de ritten aangenamer. Deze voorkomt hinderlijke schitteringen op het wegdek en u geniet van een verhoogd contrast. We kunnen de meekleurende brillenglazen van Crizal Transitions Xtractive aanbevelen: ze kleuren zelfs op achter de autoruit!

09.30 uur: aan het werk met de multimediabril

We zijn de hele dag constant verbonden via allerlei digitale beeldschermen: we werken via de computer, sturen berichtjes met de mobiele telefoon en gebruiken de tablet tijdens vergaderingen. Multimediabrillenglazen helpen de ogen ontspannen bij het kijken naar digitale beeldschermen. Daardoor heeft u minder snel last van vermoeide en droge ogen, of nek- en schouderklachten.

12.30 uur: genieten van de zon met de zonnebril

Heerlijk, naar buiten en genieten van de najaarszon! Maar zorg wel voor goede UV-bescherming. Kies daarom een zonnebril met een zo hoog mogelijke Eye-Sun Protection Factor (E-SPF)*. Wist u dat wij uw zonnebril identiek kunnen maken aan uw dagelijkse Varilux bril? U kiest alleen een andere kleur brillenglazen!

*E-SPF® is een index die de algehele UV-bescherming van een brillenglas aangeeft. E-SPF® is ontwikkeld door Essilor International en wordt ondersteund door experts van onafhankelijke derde partijen. De index betreft alleen de prestaties van het brillenglas. De E-SPF® index is exclusief eventuele directe blootstelling van het oog die afhangt van externe factoren (de morfologie van de drager, de vorm van het montuur en de positie van het montuur). © Essilor International, mei 2017.

18.30 uur: actief met de outdoor-bril

Of u nu sport ter ontspanning, traint voor een wedstrijd of erop uittrekt om heerlijk buiten te zijn: een outdoor-bril mag niet ontbreken. De outdoor-brillenglazen zijn gemaakt van extra sterk materiaal en hebben een kwalitatieve krasbestendige en vuilafstotende coating. Verbeter uw prestaties door uw brillenglazen af te stemmen op uw outdoor-activiteit!

Bekijk ook:

Introductie Berwin Bijholt

Introductie Berwin Bijholt

Op een mooie plaats in een fijn dorp vindt u een aangename verrassing! Berwin Bijholt is een juwelier met de mooiste gouden en zilveren sieraden. Wij hebben een aanbod van o.a. Zinzi, Silk en Buddha to Buddha sieraden. Naast onze juwelier hebben wij een een optiek met de mooiste brilmonturen zoals …
 
Oakley brilmonturen en zonnebrillen koopt u bij Berwin Bijholt - Official Oakley dealer regio Oost-Groningen

Oakley brilmonturen en zonnebrillen koopt u bij Berwin Bijholt - Official Oakley dealer regio Oost-Groningen

Onze klanten uit de regio Winschoten, Veendam, Stadskanaal en Groningen kunnen nu ook bij ons terecht voor Oakley brillen. Als official Oakley dealer voor de regio Oost-Groningen bieden wij een ruime keus aan Oakley brilmonturen en Oakley zonnebrillen.  Take the Limits Off Your Prescription I…