Terug naar Nieuws

Contactlenzen die passen bij jou levensstijl

Gepubliceerd op:
Contactlenzen die passen bij jou levensstijl

Heeft u een actief leven?


U heeft een “high-performance” lens nodig die past bij uw levensstijl. Silicone hydrogel is het gezondste materiaal en is perfect voor actieve personen zoals u. U kunt daglenzen de hele dag door dragen, of een paar lenzen meenemen om tussendoor even in te doen.

Heeft u een druk leven? 


Het leven kan onvoorspelbaar zijn, dus u heeft contactlensmateriaal nodig dat u niet in de steek laat. Silicone hydrogel is ontwikkeld voor het moderne leven; daglenzen bieden het gemak van elke dag een nieuw paar.

Draagt u uw lenzen lang achter elkaar? 


Als uw ogen aan het einde van de dag droog of geïrriteerd aanvoelen, is het misschien wel tijd geworden om het gezondste zachte-lensmateriaal te proberen dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Met silicone hydrogel blijven uw lenzen de hele dag comfortabel zitten – van het hardlooprondje 's ochtends tot een lange avond stappen met vrienden.

Wilt u de gezondste keuze voor uw ogen?


Silicone hydrogel is het nieuwste en gezondste materiaal voor zachte lenzen. Het laat meer zuurstof door naar uw ogen, zodat ze witter en helderder blijven, zelfs na een lange dag. Profiteer nu van de voordelen van silicone hydrogel in daglens uitvoering. De beste keuze voor gezondheid en gemak.

 

 

Bekijk ook

Introductie Berwin Bijholt

Introductie Berwin Bijholt

Op een mooie plaats in een fijn dorp vindt u een aangename verrassing! Berwin Bijholt is een juwelier met de mooiste gouden en zilveren sieraden. Wij hebben een aanbod van o.a. Zinzi, Silk en Buddha to Buddha sieraden. Naast onze juwelier hebben wij een een optiek met de mooiste brilmonturen zoals …
 
Oakley brilmonturen en zonnebrillen koopt u bij Berwin Bijholt - Official Oakley dealer regio Oost-Groningen

Oakley brilmonturen en zonnebrillen koopt u bij Berwin Bijholt - Official Oakley dealer regio Oost-Groningen

Onze klanten uit de regio Winschoten, Veendam, Stadskanaal en Groningen kunnen nu ook bij ons terecht voor Oakley brillen. Als official Oakley dealer voor de regio Oost-Groningen bieden wij een ruime keus aan Oakley brilmonturen en Oakley zonnebrillen.  Take the Limits Off Your Prescription I…