Terug naar Nieuws

Essilor Eyezen brillenglazen

Gepubliceerd op:
Essilor Eyezen brillenglazen

Zonder klachten genieten van een digitale levensstijl

In onze huidige digitale levensstijl maken we steeds vaker en langer gebruik van diverse beeldschermen, zoals computers, laptops, smartphones en tablets.
Door deze apparatuur moeten onze ogen nog harder werken. Meer dan 90% van de beeldschermgebruikers geeft dan ook aan weleens last te hebben van vermoeide, droge of jeukende ogen.

Daarnaast komen ook schouder- en nekklachten bij meer dan 85% van de gebruikers voor.

 

Speciaal ontworpen brillenglazen

De Eyezen brillenglazen van Essilor ontspant uw ogen en vermindert daarmee de oog- en lichaamsklachten van beeldschermgebruikers. Daarnaast biedt Essilor Eyezen door middel van de Eyezen Focus een extra ondersteuning onder in het brillenglas voor uw smartphone-gebruik. Door de combinatie met de Crizal Prevencia zijn uw ogen ook een stuk beter beschermt tegen het schadelijke blauwe licht in uw digitale levensstijl. Kijk voor de Crizal Prevencia ook een filmpje over de praktijk.

De perfecte multimediabril

De Essilor Eyezen brillenglazen zijn de perfecte glazen voor uw multimedia wereld. Tevens zijn alle Essilor brillen UV blokkerend aan de voor- en achterkant van het brillenglas. U heeft bij ons al de Essilor Eyezen brillenglazen voor maar €138,50 per glas!

Eyezen App

Met de gratis Eyezen app kunt u nu op een speelse manier uw digitale leven onderhouden. Een smartphone-app om bewust om te gaan met de risico’s bij intensief beeldschermgebruik. Dit dagelijkse 5-minuten-coachingsprogramma geeft u handige ontspanningsoefeningen en advies over het verantwoordelijk genieten van al uw beeldschermactiviteiten gedurende de dag.

Download nu de gratis Eyezen app via de Apple Store of Google Play.

Leer meer over digitale oogklachten tijdens het spelen van de Eyezen Challenge game! Doe eenvoudig mee in slechts 3 stappen:
1.Speel de Eyezen Challenge en volg de instructies op de Eyezen-challenge website
2. Publiceer uw score op Facebook
3. Tag @essilornederland in het bericht
Klik hier voor de actievoorwaarden van de Eyezen Challenge 2017. 

 

Bekijk ook:

Bescherm kinderogen!

Bescherm kinderogen!

  Vier op de vijf kinderen draagt nooit een zonnebril. Tijd om deze, net als zonnebrandcrème, toe te voegen aan de standaard buitenspeel-uitrusting! Waarom? De hoeveelheid UV-straling is hoog en deze UV-stralen worden gelinkt aan vroegtijdige veroudering van onze ogen en oogaandoeninge…
 
G-SHOCK X EVERLAST

G-SHOCK X EVERLAST

 Casio betreedt de ring met een sportieve, nieuwe samenwerking: ditmaal met het legendarische boksmerk Everlast. Het resultaat is de nieuwe GBA-800EL uit de G-SHOCK-productlijn van fitnesshorloges, met functies die je workout perfect ondersteunen. Het horloge heeft een opvalle…