Terug naar Nieuws

G-SHOCK X EVERLAST

Gepubliceerd op:
G-SHOCK X EVERLAST

 Casio betreedt de ring met een sportieve, nieuwe samenwerking: ditmaal met het legendarische boksmerk Everlast. Het resultaat is de nieuwe GBA-800EL uit de G-SHOCK-productlijn van fitnesshorloges, met functies die je workout perfect ondersteunen.


Het horloge heeft een opvallende matrode kleur, geïnspireerd op een set karakteristieke bokshandschoenen. Daarnaast komt de link naar de bokswereld terug in het wereldberoemde logo van Everlast, dat is gegraveerd op de achterkant van de kast en dat ook op de wijzerplaat en band van het horloge staat.

Net als de andere horloges in de GBA-800-serie is de GBA-800EL de perfecte workout buddy. Het horloge houdt je stappen en (hard)loopritme bij, en wanneer je hem verbindt met de bijbehorende G-SHOCK Connected-app, ook je verbrande calorieën. Door het horloge te koppelen aan de gps-functie van je smartphone, toont de app op een kaart bovendien precies waar je je stappen hebt gezet en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Wanneer het horloge is verbonden met je smartphone, stuurt het automatisch vier keer per dag de gemeten gegevens naar de app.

 

Bekijk ook:

BEURS DAY

BEURS DAY

De nieuwste juweliers trend wordt 2 keer per jaar geshowed in de jaarbeurs in Utrecht tijdens de Jewels&Watches.Ook deze keer waren wij met ons team van de partij. Rond struinen naar nieuwe merken, ideeën en trends, wat is het leuk en wat is er veel aanbod. We hebben ons best weer gedaan om…
 
EYEZEN

EYEZEN

  JOUW ONLINE PASSIES… Hoe jouw online passie er ook uit ziet, een ding staat vast: je wilt er volop van genieten. Verslingerd aan die nieuwe serie op Netflix of Videoland? Dan wil je doorgaan met kijken tot deze helemaal is afgelopen. Dat snappen wij als geen ander…