Terug naar Nieuws

G-SHOCK X EVERLAST

Gepubliceerd op:
G-SHOCK X EVERLAST

 Casio betreedt de ring met een sportieve, nieuwe samenwerking: ditmaal met het legendarische boksmerk Everlast. Het resultaat is de nieuwe GBA-800EL uit de G-SHOCK-productlijn van fitnesshorloges, met functies die je workout perfect ondersteunen.


Het horloge heeft een opvallende matrode kleur, geïnspireerd op een set karakteristieke bokshandschoenen. Daarnaast komt de link naar de bokswereld terug in het wereldberoemde logo van Everlast, dat is gegraveerd op de achterkant van de kast en dat ook op de wijzerplaat en band van het horloge staat.

Net als de andere horloges in de GBA-800-serie is de GBA-800EL de perfecte workout buddy. Het horloge houdt je stappen en (hard)loopritme bij, en wanneer je hem verbindt met de bijbehorende G-SHOCK Connected-app, ook je verbrande calorieën. Door het horloge te koppelen aan de gps-functie van je smartphone, toont de app op een kaart bovendien precies waar je je stappen hebt gezet en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Wanneer het horloge is verbonden met je smartphone, stuurt het automatisch vier keer per dag de gemeten gegevens naar de app.

 

Bekijk ook:

Vaderdag met Silk

Vaderdag met Silk

Vaderdag is de dag om onze superhelden te laten weten dat zij dé meest fantastische vaders ter wereld zijn. Zet zonder twijfel Zondag 21 juni met grote letters in die veel te lege agenda’s, want op Vaderdag verwachten de vaders dit jaar, dat er groots uitgepakt gaat worden. Ontdek nu on…
 
Geslaagd Cadeau!

Geslaagd Cadeau!

Actie:Bij aankoop van een artikel uit voorraad, 25% cadeaubon van ons cadeau voor de geslaagde! ¬†Voorwaarden:* Actie is geldig tot en met 30juni* Laat een foto zien van de geslaagde voor wie je het cadeau koopt* Dit geldt alleen op voorraad artikelen* De cadeaubon is geldig tot 1 september 2020* Ar…