Terug naar Nieuws

Oakley brilmonturen en zonnebrillen koopt u bij Berwin Bijholt - Official Oakley dealer regio Oost-Groningen

Gepubliceerd op:
Oakley brilmonturen en zonnebrillen koopt u bij Berwin Bijholt - Official Oakley dealer regio Oost-Groningen

Onze klanten uit de regio Winschoten, Veendam, Stadskanaal en Groningen kunnen nu ook bij ons terecht voor Oakley brillen. Als official Oakley dealer voor de regio Oost-Groningen bieden wij een ruime keus aan Oakley brilmonturen en Oakley zonnebrillen. 

Take the Limits Off Your Prescription

Is het je vaker verteld dat je recept " buiten bereik" is voor de zonnebril die je wilt? Nu is er OTD Edge ™. Het bereik van deze technologie voor Oakley high-wrap zonnebrillen loopt van -6,00 tot +4,00. Geniet van de voordelen van de Oakley zonnebrillen, zoals verlengd perifere visie en een betere bescherming van alle kanten.

Oakley lenzen zijn getest onder extreme omstandigheden om compromisloze bescherming tegen hoge - massa en hoge snelheid impact die geen enkel ander objectief biedt garanderen . We gaan dan in precisie , toewijding en creativiteit om atleten van wereldklasse en progressieve lifestyle consumenten te dienen. Onze producten en technologieën die niet alleen zorgen voor ongeëvenaarde prestaties en kwaliteit maar ze de categorie volledig herdefiniëren . Een deel van het geheim is Plutonite , ons duurzaam en optisch zuiver lens materiaal. Binnen onze geest van de prestaties en innovatie , we blijven de best presterende producten op de planeet leveren. Betere impact bescherming dan wat nodig is. We beschouwen het als verplicht om te blijven innoveren.

Foto's

Downloads

Bekijk ook

Introductie Berwin Bijholt

Introductie Berwin Bijholt

Op een mooie plaats in een fijn dorp vindt u een aangename verrassing! Berwin Bijholt is een juwelier met de mooiste gouden en zilveren sieraden. Wij hebben een aanbod van o.a. Zinzi, Silk en Buddha to Buddha sieraden. Naast onze juwelier hebben wij een een optiek met de mooiste brilmonturen zoals …
 
TW steel / Son of time

TW steel / Son of time

SHAKING UP THE ESTABLISHMENT TW Steel and Numbnut Motorcycles come together to create two one-off creations from their respective worlds, a one-off timepiece and a unique concept custom motorcycle. The design of both will influence the other, with the TW Steel attitude and bold design influencing …