Terug naar Nieuws

Relatie/trouwringen actie!

Gepubliceerd op:
Relatie/trouwringen actie!

Bent u op zoek naar een verlovings,- trouw- of relatiering, maar wordt uw zoektocht gehinderd door de Lockdown? Neem dan een kijkje op onze vernieuwde website www.trouwringenoudepekela.nl!

 

Op deze site vindt u onze gehele collectie ringen en kunt u eenvoudig een model uitzoeken. Vervolgens kunt u deze aanpassen op maat, breedte/dikte, steensoort en materiaalsoort. Bij elke aanpassing verandert de prijs automatisch mee, zodat u direct weet waar u aan toe bent!

Verder hebben we een mooie actie op ringen van het merk Dora. Bij aankoop van een Dora ring krijgt u de gravering gratis van ons! Er is keuze uit verschillende soorten graveringen, variërend van verschillende lettertypes tot emoji’s en tekens (een hartje bijvoorbeeld).

 

http://www.trouwringenoudepekela.nl/

Foto's

Bekijk ook

Gouden armbanden special

Gouden armbanden special

Nieuw bij ons verkrijgbaar, deze 14-karaats gouden letterarmbanden! 
 
Zonnebril op sterkte

Zonnebril op sterkte

Met dit prachtige winterweer komen de zonnebrillen weer tevoorschijn. Op zoek naar een zonnebril op sterkte? Dan is er vaak meer mogelijk dan je denkt! Maak snel een afspraak!
 
Valentijnsactie!

Valentijnsactie!

 Bij elk sieraad dat je vóór 14 februari koopt, maak je kans om het aankoopbedrag terug te winnen in de vorm van een cadeaubon!