Terug naar Nieuws

TW STEEL KOMT MET EEN VERRASSENDE NIEUWE STIJL: DE CEO ADESSO COLLECTIE

Gepubliceerd op:
TW STEEL KOMT MET EEN VERRASSENDE NIEUWE STIJL: DE CEO ADESSO COLLECTIE

Celebrate the finer things in life.

Voor iedereen die graag de tijd neemt om van de mooie dingen in het leven te genieten, heeft TW Steel een serie uurwerken ontwikkeld waarmee je zulke momenten groots kan markeren: de fonkelnieuwe CEO Adesso collectie. Een moderne interpretatie van het oorspronkelijke TW Steel Canteen design, een geraffineerd uitgevoerde klassieker met een eigentijdse twist.

De collectie bestaat uit 11 verschillende designs beschikbaar in 45mm en 48mm kastdoorsnede. De horloges zijn voorzien van een chronograaf uurwerk bedekt met een kraswerend saffier gecoat kristal. Er zijn negen uitvoeringen verkrijgbaar met een fraai afgewerkte leren band voorzien van een vouwsluiting en twee met een prachtig gepolijst stalen band met vlindersluiting. De versies met stalen band beschikken over een Big Date chronograaf uurwerk. En om de hoge kwaliteit nog ‘ns extra te onderstrepen wordt een CEO Adesso horloge geleverd in een luxe CEO box.

Evolutie is vooruitgang.

Wat de CEO Adesso nog meer bijzonder maakt is het innovatieve herontwerp van de ‘Canteen-haak en kroonkap’. De haak is nu functioneel gemaakt waardoor je de chronograaf kan resetten door op de haak te drukken. De kroonkap zelf is een solide schroefkroon geworden. Deze innovaties maken de stopwatchfunctie intuïtiever en dragen bij aan het gebruiksgemak.

Het leven is goed.

Stap uit de sleur en creëer momenten waarop je de vruchten van een uitdagende en succesvolle carrière plukt. Geniet van heerlijk eten of een bijzondere fles rode wijn, neem het ervan! Als ondernemend en bewust persoon weet je dat het leven niet over de bestemming gaat, maar om de reis er naartoe. Gebruik de tijd verstandig en neem de mooie dingen van het leven goed in je op. Laat je persoonlijkheid stralen en draag je gevoel uit met stijlvolle kleding en leuke accessoires voorzien van verfijnde details.

De CEO Adesso is verkrijgbaar vanaf 499 euro voor de modellen met leren band. De prijzen lopen op tot en met 689 euro voor de modellen met stalen band. Hiervoor kom je in het bezit van een bijzonder mooi horloge dat aan niemands aandacht zal ontsnappen.

Bekijk ook:

Introductie Berwin Bijholt

Introductie Berwin Bijholt

Op een mooie plaats in een fijn dorp vindt u een aangename verrassing! Berwin Bijholt is een juwelier met de mooiste gouden en zilveren sieraden. Wij hebben een aanbod van o.a. Zinzi, Silk en Buddha to Buddha sieraden. Naast onze juwelier hebben wij een een optiek met de mooiste brilmonturen zoals …
 
Oakley brilmonturen en zonnebrillen koopt u bij Berwin Bijholt - Official Oakley dealer regio Oost-Groningen

Oakley brilmonturen en zonnebrillen koopt u bij Berwin Bijholt - Official Oakley dealer regio Oost-Groningen

Onze klanten uit de regio Winschoten, Veendam, Stadskanaal en Groningen kunnen nu ook bij ons terecht voor Oakley brillen. Als official Oakley dealer voor de regio Oost-Groningen bieden wij een ruime keus aan Oakley brilmonturen en Oakley zonnebrillen.  Take the Limits Off Your Prescription I…