Terug naar Nieuws

Uitnodiging pre-sale!

Gepubliceerd op:
Uitnodiging pre-sale!

Januari staat voor de deur, wat betekent dat onze jaarlijkse monturen sale weer bijna van start gaat! Als gewaardeerde klant, willen we je echter graag de kans bieden om een nieuw montuur uit te zoeken, voordat de sale officieel begint. 

Daarom nodigen we je van harte uit om langs te komen in de laatste week van december (28/12 t/m 31/12). Tijdens deze week krijg je als vaste klant voorrang op de sale, die eigenlijk pas in januari begint. Het perfecte moment om met een nieuwe uitstraling het nieuwe jaar in te gaan!

Profiteer van korting op ALLE monturen! Zo heb je al een enkelvoudige bril inclusief glazen vanaf €199,- of een multifocale bril vanaf €299,-. Ben je aanvullend verzekerd? Dan zijn je nieuwe uitzichten misschien wel helemaal gratis!

En ga je voor een tweede nieuwe (zonne/lees/computer)bril op sterkte? Dan krijg je 1 glas van ons cadeau!

Foto's

Bekijk ook

For Ever Bracelets

For Ever Bracelets

Wil jij graag een onvergetelijke herinnering maken met jouw dierbare? Dan hebben wij iets moois voor je! For ever bracelets                    By Berwin Bijholt    
 
Crazy Sale!

Crazy Sale!

Januari staat in het teken van onze jaarlijkse Crazy Sale!
 
Oktober = Oogmeetmaand!

Oktober = Oogmeetmaand!

Zie je nog wel in de hoogste resolutie? Die kans is niet zo groot als het langer dan twee jaar geleden is dat je je ogen hebt laten meten. Maak daarom eenafspraak tijdens onze Oogmeetmaand voor een gratis oogmeting t.v.w. € 35,-!