Terug naar Nieuws

Uitnodiging pre-sale!

Gepubliceerd op:
Uitnodiging pre-sale!

Januari staat voor de deur, wat betekent dat onze jaarlijkse monturen sale weer bijna van start gaat! Als gewaardeerde klant, willen we je echter graag de kans bieden om een nieuw montuur uit te zoeken, voordat de sale officieel begint. 

Daarom nodigen we je van harte uit om langs te komen in de laatste week van december (28/12 t/m 31/12). Tijdens deze week krijg je als vaste klant voorrang op de sale, die eigenlijk pas in januari begint. Het perfecte moment om met een nieuwe uitstraling het nieuwe jaar in te gaan!

Profiteer van korting op ALLE monturen! Zo heb je al een enkelvoudige bril inclusief glazen vanaf €199,- of een multifocale bril vanaf €299,-. Ben je aanvullend verzekerd? Dan zijn je nieuwe uitzichten misschien wel helemaal gratis!

En ga je voor een tweede nieuwe (zonne/lees/computer)bril op sterkte? Dan krijg je 1 glas van ons cadeau!

Foto's

Bekijk ook

LOOKING GOOD

LOOKING GOOD

Hey Google, onze SUN-campagne is van start! Koop je een zonnebril met Xperio glazen? Dan krijg je een Google Nest Mini cadeau!
 
Vacature medewerker

Vacature medewerker

  Briljante verkoop medewerk(st)er Functieomschrijving: Wij zoeken niet zomaar een verkoopmedewerker, maar een Berwin Bijholt –ambassadeur in spé, die het super vindt om prachtige producten te verkopen aan klanten. Wil jij onderdeel uitmaken van een uniek familiebedrijf in juwe…
 
Maart = goud inruil maand!

Maart = goud inruil maand!

De hele maand maart kun je oud goud inruilen voor recordbedragen!