Terug naar Nieuws

V.I.P. dag 2017 25 november

Gepubliceerd op:
V.I.P. dag 2017   25 november

V.I.P. dag 2017

Elk jaar organiseren wij een vip dag voor onze klanten op deze dag willen we een diepere indruk geven van onze collectie in samenwerking met geselecteerde exposanten.

Ook zijn er gastbedrijven die niets met onze branch te maken hebben, maar u kunnen vertellen wat zij doen en hun bijzonder maakt.

Op deze dag hebben we mooie aanbiedingen op onze eigen collectie en ook de gast-exposanten en -bedrijven hebben mooie acties.

 

Wij beloven u een mooie dag met hapjes, drankjes en muzikale begeleiding!

 

 

Menu kaart  V.I.P. dag 2017

 

 Clic dutch design jewelry

 

De ontwerpen van CLIC vallen op door hun eenvoud en onderscheiden zich door hun krachtige, geometrische vormen. Bij het ontwerpen hanteert Suzanne twee vaste uitgangspunten: de draagbaarheid en de onzichtbare sluiting. De sieraden worden met aandacht en passie ontworpen en handmatig vervaardigd in eigen beheer in Nederland.

Suzanne zal op de V.I.P. dag aanwezig zijn en neemt speciale, nog niet eerder getoonde modellen mee.

Tot ziens op 25 november,

Suzanne

 

 

 

Pig & Hen on tour

 

Pig & Hen On Tour reist over land en zee om haar ware fans te voorzien van op maat gemaakte armbanden. In geselecteerde winkels heb je een unieke kans om te kiezen en je eigen persoonlijke stijl te creëren. Bovendien zullen ze ervoor zorgen dat u een perfecte pasvorm krijgt op basis van uw polsmeting. Ons goed opgeleide team uit Amsterdam zal er zijn om u te adviseren en uw armband ter plaatse te maken. Graag zien wij u op 25 november!

Pig & Hen 

 

 

 

Cooper Vision (contactlenzen)

Er is speciaal voor de V.I.P. dag de contactlens expert van Cooper Vision aanwezig. Samen met Berwin kan hij alle vragen over contactlenzen beantwoorden, en tevens uitleg geven over de allernieuwste daglenzen!

En deze GRATIS proberen!

 

 

 

 

 

Superdry 

De hele monturen collectie van Superdry zal aanwezig zijn inclusief zonnebril collectie.

Dat wordt smullen!!

 

 

 

 

 

 

 

Exellent Gold jewelry

De gehele collectie van Exellent jewelry kunnen we 25 november aan u tonen bij Berwin Bijholt, inclusief de B-Joy heren armbanden van staal met 14 karaat goud accenten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rijschool Schuringa

Rijschool schuringa zal aanwezig zijn met auto's, motoren en vrachtwagens en  ze kunnen u alles  vertellen over rijlessen en alles wat daar bij komt kijken.

Speciaal voor deze dag hebben zij een fantastische actie bedacht om u over de streep te trekken en op de motor of in de auto te stappen voor rijlessen bij hun. 

 

Petra Cnossen (zangeres)

Bekijk ook

Introductie Berwin Bijholt

Introductie Berwin Bijholt

Op een mooie plaats in een fijn dorp vindt u een aangename verrassing! Berwin Bijholt is een juwelier met de mooiste gouden en zilveren sieraden. Wij hebben een aanbod van o.a. Zinzi, Silk en Buddha to Buddha sieraden. Naast onze juwelier hebben wij een een optiek met de mooiste brilmonturen zoals …
 
Oakley brilmonturen en zonnebrillen koopt u bij Berwin Bijholt - Official Oakley dealer regio Oost-Groningen

Oakley brilmonturen en zonnebrillen koopt u bij Berwin Bijholt - Official Oakley dealer regio Oost-Groningen

Onze klanten uit de regio Winschoten, Veendam, Stadskanaal en Groningen kunnen nu ook bij ons terecht voor Oakley brillen. Als official Oakley dealer voor de regio Oost-Groningen bieden wij een ruime keus aan Oakley brilmonturen en Oakley zonnebrillen.  Take the Limits Off Your Prescription I…