Terug naar Nieuws

V.I.P. dag 26 november

Gepubliceerd op:
V.I.P. dag 26 november

V.I.P. dag 26 november 26

November is het zover onze jaarlijkse V.I.P. dag.

We hebben dan een gezellige dag in de winkel samen met onze gast exposanten die u de mogelijkheid bieden om onder het genot van een hapje en drankje een kijkje te geven wat zij doen. Elk jaar zorgen we voor een variatie van verschillende branches om een afwisseling te krijgen.

Deze keer kan u genieten van:

*kunst in de bocht, een kunstenaresse die u laat zien hoe zij van een steen een kunstwerk maakt. Verder zal zij haar kunstwerken tentoonstellen en vertellen over haar werk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 *Ostrowski sieraden, AB & ME leverancier in Nederland van dit nieuwe Poolse merk met eigentijdse avant-garde sieraden handmatig vervaardigde. Volledig uit zilver of gecombineerd met synthetische hars veelal gecombineerd met Swarovski kristal of barnsteen. De hele collectie zal aanwezig zijn in de winkel .

 

 

 

 

 

 

 

 

 *Massage praktijk de Ruiter, Zal u verwennen met Stoelshaitshu deze techniek is gericht op behandeling van schouder, nek en rug. Zij kan u hier alles over vertellen en tevens de werking van haar aangeboden CBD olie uitleggen.

 

*Beyerle gold, John Kerver de leverancier van deze handgemaakte gouden sieraden uit Duitsland toont deze dag de hele collectie.

*Music connects people, uit dit oogpunt wordt de dag muzikaal ondersteunt door Roy & Sanne.

 

 

 

 

 

 

In de middag zal Miss Oldambt en de mini Miss u verwelkomen in de winkel.

 

 

 

 

 

 

 

Op deze dag verloten wij 6 kaarten voor de Oldambt music night Xmas!

Oh ja en iedereen is voor ons een V.I.P. dus

 

welkom!

Foto's

Bekijk ook

GF FERRÉ zonnebrillen €75,- !

GF FERRÉ zonnebrillen €75,- !

Op zondag 26 mei vindt voor de eerste keer de Voorjaarsfair plaats! Een gezellig zomers evenement in het sfeervolle Pekela. De fair word gehouden op het parkeerterrein van brasserie- restaurant Pekelahof. Winkeliers en ondernemers uit de regio zetten de mooiste zomerartikelen in de spotlights en heb…
 
EYESHAKER

EYESHAKER

 EYESHAKER Wat te doen met vieze brillenglazen? Er zijn een aantal sprays, waarna de glazen met een doekje worden schoongemaakt. Het gevolg... krassen. Met de inovatieve Eyeshaker is dit verleden tijd! Het product is exclusief bij ons te koop...   
 
Valencia

Valencia

15 jaar een trendshop in juwelier en optiek, dat moet gevierd worden!Wij hadden een gezellig team weekend in Valencia, Spanje met het hele team en wat was het een feestje. Veel gelachen, gezien en gedaan, wat een gezelligheid bij elkaar. Binnen kort hebben we leuke verrassingen voor al onze klante…