Terug naar Nieuws

V.I.P. dag 26 november

Gepubliceerd op:
V.I.P. dag 26 november

V.I.P. dag 26 november 26

November is het zover onze jaarlijkse V.I.P. dag.

We hebben dan een gezellige dag in de winkel samen met onze gast exposanten die u de mogelijkheid bieden om onder het genot van een hapje en drankje een kijkje te geven wat zij doen. Elk jaar zorgen we voor een variatie van verschillende branches om een afwisseling te krijgen.

Deze keer kan u genieten van:

*kunst in de bocht, een kunstenaresse die u laat zien hoe zij van een steen een kunstwerk maakt. Verder zal zij haar kunstwerken tentoonstellen en vertellen over haar werk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 *Ostrowski sieraden, AB & ME leverancier in Nederland van dit nieuwe Poolse merk met eigentijdse avant-garde sieraden handmatig vervaardigde. Volledig uit zilver of gecombineerd met synthetische hars veelal gecombineerd met Swarovski kristal of barnsteen. De hele collectie zal aanwezig zijn in de winkel .

 

 

 

 

 

 

 

 

 *Massage praktijk de Ruiter, Zal u verwennen met Stoelshaitshu deze techniek is gericht op behandeling van schouder, nek en rug. Zij kan u hier alles over vertellen en tevens de werking van haar aangeboden CBD olie uitleggen.

 

*Beyerle gold, John Kerver de leverancier van deze handgemaakte gouden sieraden uit Duitsland toont deze dag de hele collectie.

*Music connects people, uit dit oogpunt wordt de dag muzikaal ondersteunt door Roy & Sanne.

 

 

 

 

 

 

In de middag zal Miss Oldambt en de mini Miss u verwelkomen in de winkel.

 

 

 

 

 

 

 

Op deze dag verloten wij 6 kaarten voor de Oldambt music night Xmas!

Oh ja en iedereen is voor ons een V.I.P. dus

 

welkom!

Bekijk ook

Introductie Berwin Bijholt

Introductie Berwin Bijholt

Op een mooie plaats in een fijn dorp vindt u een aangename verrassing! Berwin Bijholt is een juwelier met de mooiste gouden en zilveren sieraden. Wij hebben een aanbod van o.a. Zinzi, Silk en Buddha to Buddha sieraden. Naast onze juwelier hebben wij een een optiek met de mooiste brilmonturen zoals …
 
Oakley brilmonturen en zonnebrillen koopt u bij Berwin Bijholt - Official Oakley dealer regio Oost-Groningen

Oakley brilmonturen en zonnebrillen koopt u bij Berwin Bijholt - Official Oakley dealer regio Oost-Groningen

Onze klanten uit de regio Winschoten, Veendam, Stadskanaal en Groningen kunnen nu ook bij ons terecht voor Oakley brillen. Als official Oakley dealer voor de regio Oost-Groningen bieden wij een ruime keus aan Oakley brilmonturen en Oakley zonnebrillen.  Take the Limits Off Your Prescription I…