Terug naar Nieuws

V.I.P. dag 26 november

Gepubliceerd op:
V.I.P. dag 26 november

V.I.P. dag 26 november 26

November is het zover onze jaarlijkse V.I.P. dag.

We hebben dan een gezellige dag in de winkel samen met onze gast exposanten die u de mogelijkheid bieden om onder het genot van een hapje en drankje een kijkje te geven wat zij doen. Elk jaar zorgen we voor een variatie van verschillende branches om een afwisseling te krijgen.

Deze keer kan u genieten van:

*kunst in de bocht, een kunstenaresse die u laat zien hoe zij van een steen een kunstwerk maakt. Verder zal zij haar kunstwerken tentoonstellen en vertellen over haar werk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 *Ostrowski sieraden, AB & ME leverancier in Nederland van dit nieuwe Poolse merk met eigentijdse avant-garde sieraden handmatig vervaardigde. Volledig uit zilver of gecombineerd met synthetische hars veelal gecombineerd met Swarovski kristal of barnsteen. De hele collectie zal aanwezig zijn in de winkel .

 

 

 

 

 

 

 

 

 *Massage praktijk de Ruiter, Zal u verwennen met Stoelshaitshu deze techniek is gericht op behandeling van schouder, nek en rug. Zij kan u hier alles over vertellen en tevens de werking van haar aangeboden CBD olie uitleggen.

 

*Beyerle gold, John Kerver de leverancier van deze handgemaakte gouden sieraden uit Duitsland toont deze dag de hele collectie.

*Music connects people, uit dit oogpunt wordt de dag muzikaal ondersteunt door Roy & Sanne.

 

 

 

 

 

 

In de middag zal Miss Oldambt en de mini Miss u verwelkomen in de winkel.

 

 

 

 

 

 

 

Op deze dag verloten wij 6 kaarten voor de Oldambt music night Xmas!

Oh ja en iedereen is voor ons een V.I.P. dus

 

welkom!

Foto's

Bekijk ook

Bescherm kinderogen!

Bescherm kinderogen!

  Vier op de vijf kinderen draagt nooit een zonnebril. Tijd om deze, net als zonnebrandcrème, toe te voegen aan de standaard buitenspeel-uitrusting! Waarom? De hoeveelheid UV-straling is hoog en deze UV-stralen worden gelinkt aan vroegtijdige veroudering van onze ogen en oogaandoeninge…
 
G-SHOCK X EVERLAST

G-SHOCK X EVERLAST

 Casio betreedt de ring met een sportieve, nieuwe samenwerking: ditmaal met het legendarische boksmerk Everlast. Het resultaat is de nieuwe GBA-800EL uit de G-SHOCK-productlijn van fitnesshorloges, met functies die je workout perfect ondersteunen. Het horloge heeft een opvalle…
 
Afspraak maken?!

Afspraak maken?!

  GEEN ZIN MEER IN WACHTEN...‼️ Vanaf vandaag bieden wij de mogelijkheid om een afspraak te plannen voor een oogmeting of contactlenscontrole. Je kunt telefonisch een afspraak maken.