Terug naar Nieuws

V.I.P. dag 26 november

Gepubliceerd op:
V.I.P. dag 26 november

V.I.P. dag 26 november 26

November is het zover onze jaarlijkse V.I.P. dag.

We hebben dan een gezellige dag in de winkel samen met onze gast exposanten die u de mogelijkheid bieden om onder het genot van een hapje en drankje een kijkje te geven wat zij doen. Elk jaar zorgen we voor een variatie van verschillende branches om een afwisseling te krijgen.

Deze keer kan u genieten van:

*kunst in de bocht, een kunstenaresse die u laat zien hoe zij van een steen een kunstwerk maakt. Verder zal zij haar kunstwerken tentoonstellen en vertellen over haar werk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 *Ostrowski sieraden, AB & ME leverancier in Nederland van dit nieuwe Poolse merk met eigentijdse avant-garde sieraden handmatig vervaardigde. Volledig uit zilver of gecombineerd met synthetische hars veelal gecombineerd met Swarovski kristal of barnsteen. De hele collectie zal aanwezig zijn in de winkel .

 

 

 

 

 

 

 

 

 *Massage praktijk de Ruiter, Zal u verwennen met Stoelshaitshu deze techniek is gericht op behandeling van schouder, nek en rug. Zij kan u hier alles over vertellen en tevens de werking van haar aangeboden CBD olie uitleggen.

 

*Beyerle gold, John Kerver de leverancier van deze handgemaakte gouden sieraden uit Duitsland toont deze dag de hele collectie.

*Music connects people, uit dit oogpunt wordt de dag muzikaal ondersteunt door Roy & Sanne.

 

 

 

 

 

 

In de middag zal Miss Oldambt en de mini Miss u verwelkomen in de winkel.

 

 

 

 

 

 

 

Op deze dag verloten wij 6 kaarten voor de Oldambt music night Xmas!

Oh ja en iedereen is voor ons een V.I.P. dus

 

welkom!

Bekijk ook

BEURS DAY

BEURS DAY

De nieuwste juweliers trend wordt 2 keer per jaar geshowed in de jaarbeurs in Utrecht tijdens de Jewels&Watches.Ook deze keer waren wij met ons team van de partij. Rond struinen naar nieuwe merken, ideeën en trends, wat is het leuk en wat is er veel aanbod. We hebben ons best weer gedaan om…
 
EYEZEN

EYEZEN

  JOUW ONLINE PASSIES… Hoe jouw online passie er ook uit ziet, een ding staat vast: je wilt er volop van genieten. Verslingerd aan die nieuwe serie op Netflix of Videoland? Dan wil je doorgaan met kijken tot deze helemaal is afgelopen. Dat snappen wij als geen ander…
 
MOSCOT

MOSCOT

GESCHIEDENIS De eerste stappen in de optiek werden voor MOSCOT gezet door betovergrootvader en familiehoofd, Hyman Moscot, die in 1899 emigreerde vanuit Oost-Europa en voet aan land zette op Ellis Island. Hyman begon met de verkoop van kant-en-klare brillen vanaf een handkar op Orchard Street in Ne…