Terug naar Nieuws

V.I.P. dag 26 november

Gepubliceerd op:
V.I.P. dag 26 november

V.I.P. dag 26 november 26

November is het zover onze jaarlijkse V.I.P. dag.

We hebben dan een gezellige dag in de winkel samen met onze gast exposanten die u de mogelijkheid bieden om onder het genot van een hapje en drankje een kijkje te geven wat zij doen. Elk jaar zorgen we voor een variatie van verschillende branches om een afwisseling te krijgen.

Deze keer kan u genieten van:

*kunst in de bocht, een kunstenaresse die u laat zien hoe zij van een steen een kunstwerk maakt. Verder zal zij haar kunstwerken tentoonstellen en vertellen over haar werk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 *Ostrowski sieraden, AB & ME leverancier in Nederland van dit nieuwe Poolse merk met eigentijdse avant-garde sieraden handmatig vervaardigde. Volledig uit zilver of gecombineerd met synthetische hars veelal gecombineerd met Swarovski kristal of barnsteen. De hele collectie zal aanwezig zijn in de winkel .

 

 

 

 

 

 

 

 

 *Massage praktijk de Ruiter, Zal u verwennen met Stoelshaitshu deze techniek is gericht op behandeling van schouder, nek en rug. Zij kan u hier alles over vertellen en tevens de werking van haar aangeboden CBD olie uitleggen.

 

*Beyerle gold, John Kerver de leverancier van deze handgemaakte gouden sieraden uit Duitsland toont deze dag de hele collectie.

*Music connects people, uit dit oogpunt wordt de dag muzikaal ondersteunt door Roy & Sanne.

 

 

 

 

 

 

In de middag zal Miss Oldambt en de mini Miss u verwelkomen in de winkel.

 

 

 

 

 

 

 

Op deze dag verloten wij 6 kaarten voor de Oldambt music night Xmas!

Oh ja en iedereen is voor ons een V.I.P. dus

 

welkom!

Bekijk ook

Geslaagd Cadeau!

Geslaagd Cadeau!

Actie:Bij aankoop van een artikel uit voorraad, 25% cadeaubon van ons cadeau voor de geslaagde! ¬†Voorwaarden:* Actie is geldig tot en met 30juni* Laat een foto zien van de geslaagde voor wie je het cadeau koopt* Dit geldt alleen op voorraad artikelen* De cadeaubon is geldig tot 1 september 2020* Ar…
 
De nieuwe collectie Serengeti zonnebrillen

De nieuwe collectie Serengeti zonnebrillen

Serengeti combineert verschillende glasmethoden met elkaar. Het meekleurende glas wordt mogelijk gemaakt door de Photochromic-techniek, terwijl de Spectal Control-techniek ervoor zorgt dat sommige golflengtes een betere kleurverzadiging krijgen. Zo geniet je altijd van optimaal zicht.Deze patenteerd…
 
Oogmetingen & contactlens controle

Oogmetingen & contactlens controle

Vanaf vandaag kunnen er weer afspraken gemaakt worden voor oogmetingen en contactlens controles! Dit gaat helemaal volgens de richtlijnen van het RIVM voor optiek.Afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op.