Terug naar Nieuws.

Varilux Najaars aktie 1-10 / 2-12

Nu bij uw 2e set glazen

1 glas kado

Wanneer u een set Varilux glazen koopt,

 

2e paar Computerbril glazen

2e paar zonnebril glazen 

2e paar autobril glazen

2e paar sportbril glazen

 

1 glas GRATIS!


VARILUX X-SERIES: 60 JAAR INNOVATIE
Na uw 40ste moet uw lichaam waarschijnlijk harder werken om net zo soepel en in vorm te blijven als op uw 20ste. Dat geldt ook voor uw ogen, waardoor u op de korte afstand minder scherp gaat zien. Met de nieuwste generatie multifocale brillenglazen kijkt u door 60 jaar aan onderzoek en innovatie. Varilux X-series brillenglazen zorgen voor een haarscherp zicht en meer kijkvolume binnen handbereik zonder dat u uw hoofd hiervoor hoeft te bewegen.

07.30 UUR: ONDERWEG MET EEN AUTOBRIL
Het duurt steeds langer voordat het ‘s ochtends licht is en ‘s avonds wordt het steeds eerder donker. Veel bestuurders ondervinden hinder van licht of reflecties in het verkeer. Met name in het donker voelen we ons minder comfortabel achter het stuur. Dit kan ervoor zorgen dat we minder contrast ervaren, situaties moeilijker in kunnen schatten en minder snel reageren. Dankzij een autobril met Varilux Roadpilot kunt u weer met een veilig gevoel de weg op gaan.

09.30 UUR: ALTIJD DIGITAAL MET EEN MULTIMEDIABRIL
De dagen worden weer korter. We zijn weer vaker en langer binnen. Hierdoor gebruiken we onze smartphones, tablets, computers en tv’s ook weer volop en het liefst tegelijkertijd. Om te lezen, te werken en te ontspannen. Kortom, om te leven. Al deze elektronische apparatuur vraagt wel om de nodige inspanning van uw ogen. De multimediabrillenglazen van Varilux DigitimeTM zijn speciaal ontworpen voor uw digitale levensstijl. Zij bieden uw ogen ontspanning en houden rekening met alle afstanden waarop u uw smartphone, tablet, computer en tv gebruikt.

12.30 UUR: BESCHERM UW OGEN MET EEN ZONNEBRIL
Specialisten roepen het steeds vaker: ‘zorg voor goede bescherming van uw ogen!’ Ook in de winter is het belangrijk om uw ogen goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. En wist u dat tot wel 50% van de UV-stralen via de achterkant van het brillenglas de ogen kan bereiken? Kies daarom voor zonneglazen met een Crizal® Sun™ UV-coating, dan worden zelfs de UV-stralen via de achterzijde van het brillenglas geneutraliseerd.

17.30 UUR: ACTIEF MET EEN OUTDOORBRIL
Kunt u ook zo genieten van een mooie herfstdag? Wandelschoenen en windjack aan voor een stevige wandeling of gaat u liever voor een actieve sporttraining? Of u nu houdt van fietsen, wandelen of sporten, een outdoorbril past erbij. De speciale brillenglazen zijn gemaakt van extra sterk materiaal en hebben een kwalitatieve krasbestendige en vuilafstotende coating. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor zowel uw binnensporten als buitenactiviteiten!

Kom eens bij ons langs!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:15-12:00 / 13:30-18:00
Woensdag 9:15-12:00 / 13:30-18:00
Donderdag 9:15-12:00 / 13:30-18:00
Vrijdag 9:15-12:00 / 13:30-21:00
Zaterdag 9:15-17:00
Zondag Gesloten

Contact

Scheepshellingstraat 34
9665 KD Oude Pekela
Nederland
0597 615501
info@berwinbijholt.nl

Social media

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een vraag over producten die u op onze site heeft gevonden, of wilt u meer informatie over Juwelier Berwin Bijholt? Neem dan contact met ons op via het contact formulier. We proberen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen!

@
Velden met een * zijn verplicht.