Terug naar Nieuws

VISIOFFICE 2® Bij Berwin Bijholt, Nieuwe standaard in optiek

Gepubliceerd op:
VISIOFFICE 2® Bij Berwin Bijholt, Nieuwe standaard in optiek

VISIOFFICE 2® VOOR NOG PERSOONLIJKERE BRILLENGLAZEN

Wij werken met de brillenglazen van Essilor, waaronder Varilux. Het sterke punt van deze brillenglazen is dat ze helemaal voor uw ogen op maat gemaakt worden. Uw oog is namelijk net zo uniek als uw vingerafdruk. Om brillenglazen zo nauwkeurig op maat te kunnen maken is een geavanceerd meetsysteem nodig, en dit hebben wij in de vorm van Visioffice 2®, het nieuwste van het nieuwste!

Uw persoonlijke eyecode™


Met Visioffice 2® wordt uw persoonlijke eyecode™ vastgesteld, een verzameling van verschillende gegevens over uw kijkgedrag waaronder uw dominante oog, hoofd-oogbewegingen en nog veel meer. Ook montuurparameters als grootte en vorm worden meegenomen. Nieuw aan Visioffice 2® is de eenvoudige gebruikersinterface en de nieuwe HD-camera, voor een nog nauwkeurigere meting.

Wat kunt u zelf met Visioffice 2®?


Visioffice 2® is niet alleen een meetsysteem voor het nauwkeurig meten van brillenglazen, u kunt er zelf ook wat mee! Er zitten diverse interactieve functies op. Met de ingebouwde camera kunt u bijvoorbeeld filmpjes maken van uzelf met het montuur en eventueel bekenden om hun mening vragen, waardoor de keuze voor een montuur iets makkelijker wordt. Daarnaast is Visioffice 2® een informatiebron voor u als consument. Vragen over brillenglazen, coatings en uv-bescherming worden o.a. via simulaties op een duidelijke manier beantwoord.

Uw maatwerkbril


Visioffice 2® is een snel en zeer nauwkeurig oogmeetsysteem. Doordat er zoveel persoonlijke oog- en gedragseigenschappen worden meegenomen in de berekening en het glasontwerp van uw brillenglazen, heeft u een echte maatwerkbril die helemaal is aangepast op uw kijkgedrag. Op een natuurlijke manier scherp zicht op alle afstanden!

Oogmeting en/of nieuwe bril?


Dankzij Visioffice 2® gaat er een wereld voor u open, een wereld van natuurlijk en scherp zicht door uw volledig gepersonaliseerde brillenglazen. U bent van harte welkom voor meer informatie of natuurlijk voor uw eigen ervaring met Visioffice 2®.

Bekijk ook:

EYEZEN

EYEZEN

  JOUW ONLINE PASSIES… Hoe jouw online passie er ook uit ziet, een ding staat vast: je wilt er volop van genieten. Verslingerd aan die nieuwe serie op Netflix of Videoland? Dan wil je doorgaan met kijken tot deze helemaal is afgelopen. Dat snappen wij als geen ander…
 
MOSCOT

MOSCOT

GESCHIEDENIS De eerste stappen in de optiek werden voor MOSCOT gezet door betovergrootvader en familiehoofd, Hyman Moscot, die in 1899 emigreerde vanuit Oost-Europa en voet aan land zette op Ellis Island. Hyman begon met de verkoop van kant-en-klare brillen vanaf een handkar op Orchard Street in Ne…