Perfect gezicht met brillen en lenzen van opticien Berwin Bijholt

Bijzondere collectie design monturen


Met een bril of contactlenzen van opticien Berwin Bijholt zie je niet alleen perfect, je mag er ook mee gezien worden. Bij het beste advies op maat nemen wij alle opties mee. Voor een gratis oogmeting nemen wij altijd ruim de tijd. Kom gerust langs, zonder afspraak.

Brilmonturen

Laat je verrassen door onze collectie brilmonturen, bijzonder voor een grote regio. Bij Berwin Bijholt vind je zelfs aparte monturen die je nergens anders in Nederland tegenkomt. Van stijlvol tot extravagant, van tijdloos tot trendy monturen voor elke smaak hebben wij het perfecte montuur!

Brillenglazen

Onze digitaal geslepen glazen bieden perfect zicht en optimaal draagcomfort dankzij perfect, computergestuurd persoonlijk maatwerk. Wilt u uw zicht helemaal tot in detail perfect, kies dan voor digitaal gepersonaliseerde glazen. En dan zijn er nog onze analoge glazen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Lenzen

Contactlenzen zijn er in heel veel soorten. Geen mens is gelijk. Welke lens het beste bij jou past, is daarom heel persoonlijk. De opticiens van Berwin Bijholt kennen de kwaliteiten van alle soorten contactlenzen en geven je graag advies op maat.

Oogmeting

Oogmeting zonder afspraak. Wij nemen uitgebreid de tijd voor een gedegen en volledige controle van je ogen. Voor elk oog een perfecte oplossing. Bovendien zijn wij specialist in oogmetingen bij kinderen vanaf ongeveer tien jaar.

Zonnebrillen

Wil je een mooie zonnebril? Of is functionaliteit juist het belangrijkst, bijvoorbeeld tijdens werk of sport. In onze ruime collectie zonnebrillen vind je altijd precies wat je zoekt. Ook voor een zonnebril op sterkte.

Kom eens bij ons langs!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:15-12:00 / 13:30-18:00
Woensdag 9:15-12:00 / 13:30-18:00
Donderdag 9:15-12:00 / 13:30-18:00
Vrijdag 9:15-12:00 / 13:30-21:00
Zaterdag 9:15-17:00
Zondag Gesloten

Contact

Scheepshellingstraat 34
9665 KD Oude Pekela
Nederland
0597 615501
info@berwinbijholt.nl

Social media

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een vraag over producten die u op onze site heeft gevonden, of wilt u meer informatie over Juwelier Berwin Bijholt? Neem dan contact met ons op via het contact formulier. We proberen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen!

@
Velden met een * zijn verplicht.