VOOR WELK VARILUX BRILLENGLAS KIEST U?

WAAROM VARILUX?
Varilux is het nummer 1 merk multifocale brillenglazen wereldwijd. Dankzij meer dan 55 jaar innovaties bestaan er verschillende Varilux designs welke stuk voor stuk goedgekeurd zijn door brildragers. Vergroot uw kijkervaring door het personaliseren van uw Varilux glazen en door te kiezen voor het meest geschikte design.

Brillenglazen op sterkte zijn een medisch hulpmiddel. Ga daarom altijd voor een passend advies naar Berwin Bijholt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TECHNOLOGISCHE INNOVATIES
VOOR OPTIMAAL KIJKCOMFORT


De Varilux designs zijn gebaseerd op marktleidende innovaties, die u als drager verschillende voordelen bieden.

Wavefront Advanced Vision Enhancement™ – biedt u scherp zicht op iedere afstand, zelfs onder slechte lichtsomstandigheden.
SynchronEyes™ – door rekening te houden met de verschillende sterktes tussen uw linker- en rechteroog ervaart u zeer brede gezichtsvelden.
4D-technology™ – deze technologie stelt u in staat om snel te schakelen tussen de verschillende kijkgebieden en geeft u hierdoor een snellere reactiesnelheid.
Nanoptix™ – het basisdesign van het brillenglas wordt geheel opnieuw ontworpen. Dit biedt u een stabielere waarneming in uw dagelijkse bezigheden, oftewel 'evenwicht in beweging'.

 

Eyezen

In onze huidige digitale levensstijl maken we steeds vaker en langer gebruik van diverse beeldschermen, zoals computers, laptops, smartphones en tablets. Door deze apparatuur moeten onze ogen nog harder werken. Ons kijkgedrag en onze kijkbehoeften zijn veranderd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer dan 90% van de beeldschermgebruikers geeft aan weleens last te hebben van vermoeide, droge of jeukende ogen. Daarnaast komen schouder- en nekklachten ook bij meer dan 85% van de gebruikers voor.

Geef uw ogen nu wat meer rust met Essilor Eyezen.

Essilor Eyezen ontspant uw ogen en vermindert de oogklachten van brildragers. Daarnaast biedt Essilor Eyezen door middel van de Eyezen Focus een extra ondersteuning onder in het brillenglas voor uw smartphone-gebruik. Door de combinatie met de Crizal Prevencia coating zijn kleine letters beter zichtbaar en ervaart u een verbeterd contrast.

Kies voor een op maat gemaakt brillenglas voor uw specifieke kijkbehoefte en werkomstandigheden voor het beste resultaat. Dit betekent voor u een optimale kijkbeleving.

Kom eens bij ons langs!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:15-12:00 / 13:30-18:00
Woensdag 9:15-12:00 / 13:30-18:00
Donderdag 9:15-12:00 / 13:30-18:00
Vrijdag 9:15-12:00 / 13:30-21:00
Zaterdag 9:15-17:00
Zondag Gesloten

Contact

Scheepshellingstraat 34
9665 KD Oude Pekela
Nederland
0597 615501
info@berwinbijholt.nl

Social media

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een vraag over producten die u op onze site heeft gevonden, of wilt u meer informatie over Juwelier Berwin Bijholt? Neem dan contact met ons op via het contact formulier. We proberen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen!

@
Velden met een * zijn verplicht.