Brillenglazen van Berwin Bijholt met perfect zicht en optimaal draagcomfort

Het ene glas is het andere niet.

Zeker als het om multifocaal gaat. Dat wordt telkens weer bewezen Berwin maakt gebruik van de innovaties van Essilor, dé uitvinder van het multifocale glas, ook wel bekend als Varilux. Het betreft hier het échte Varilux, dus niet te verwarren met een surrogaat als Varifocus of Varifocaal.

 

Nederland is koploper op het gebied van glasontwikkeling. De nieuwst generatie Varilux glazen worden geslepen in één van de modernste glaslaboratoria ter wereld, in Zevenaar.

 

Ontdek vijf redenen om te kiezen voor de innovaties van de Varilux productlijn:

1. Helder zicht op elke afstand

De Varilux productlijn zorgt voor een scherp en helder zicht op alle afstanden.

2. Gepersonaliseerde brillenglazen

Omdat ieder oog uniek is beschikt de Varilux range over producten die volledig op uw kijkgedrag en montuurkenmerken kunnen worden aangepast. Hierdoor worden uw brillenglazen volledig gepersonaliseerd en worden uw kijkprestaties sterk verbeterd.

3. Zicht met een hoge resolutie onder alle lichtomstandigheden

Varilux zorgt ervoor dat u kunt genieten van meer contrast en scherpte. De kwaliteitsverbetering is te vergelijken met het verschil tussen een HD TV ten opzichte van een standaard televisie.

4. Varilux, de kijkoplossing voor al uw activiteiten

Of u nu veel werkt met digitale schermen, sportief bent en een actieve levensstijl heeft of wilt genieten van een goed beschermend zonneglas; de Varilux productlijn heeft voor iedere specifieke activiteit een geschikt design.

5. Snelle gewenning

Alle Varilux brillenglazen zijn getest en goedgekeurd door dragers om uw tevredenheid te garanderen, ook op het gebied van snelle gewenning. Met Varilux brillenglazen is gewenning gegarandeerd. 

Laat je overtuigen, kom langs

TECHNOLOGISCHE INNOVATIES
VOOR OPTIMAAL KIJKCOMFORT

De Varilux designs zijn gebaseerd op marktleidende innovaties, die u als drager verschillende voordelen bieden.

  • Wavefront Advanced Vision Enhancement™ – biedt u scherp zicht op iedere afstand, zelfs onder slechte lichtsomstandigheden.
  • SynchronEyes™ – door rekening te houden met de verschillende sterktes tussen uw linker- en rechteroog ervaart u zeer brede gezichtsvelden.
  • 4D-technology™ – deze technologie stelt u in staat om snel te schakelen tussen de verschillende kijkgebieden en geeft u hierdoor een snellere reactiesnelheid.
  • Nanoptix™ – het basisdesign van het brillenglas wordt geheel opnieuw ontworpen. Dit biedt u een stabielere waarneming in uw dagelijkse bezigheden, oftewel 'evenwicht in beweging'.

   

Eyezen

In onze huidige digitale levensstijl maken we steeds vaker en langer gebruik van diverse beeldschermen, zoals computers, laptops, smartphones en tablets. Door deze apparatuur moeten onze ogen nog harder werken. Ons kijkgedrag en onze kijkbehoeften zijn veranderd.

Meer dan 90% van de beeldschermgebruikers geeft aan weleens last te hebben van vermoeide, droge of jeukende ogen. Daarnaast komen schouder- en nekklachten ook bij meer dan 85% van de gebruikers voor.

Geef uw ogen nu wat meer rust met Essilor Eyezen.

Essilor Eyezen ontspant uw ogen en vermindert de oogklachten van brildragers. Daarnaast biedt Essilor Eyezen door middel van de Eyezen Focus een extra ondersteuning onder in het brillenglas voor uw smartphone-gebruik. Door de combinatie met de Crizal Prevencia coating zijn kleine letters beter zichtbaar en ervaart u een verbeterd contrast.

Kies voor een op maat gemaakt brillenglas voor uw specifieke kijkbehoefte en werkomstandigheden voor het beste resultaat. Dit betekent voor u een optimale kijkbeleving.

Onze collectie brillen, sieraden en horloges bestaat uit de mooiste merken: