Onze verrassende en unieke collectie brilmonturen

Een collectie brilmonturen als bij Berwin Bijholt vind je nergens. Wij stellen onze eigen collectie samen met als belangrijkste criterium: de monturen moeten mooi zijn! En daarvoor zijn wij altijd op zoek naar bijzondere, bevlogen en creatieve designers en monturenbouwers.

Eigen import van brilmonturen

Wij importeren zelf bijzondere brilmonturen, rechtstreeks van de meest authentieke en bijzondere ontwerpers en ontwikkelaars over de hele wereld. Op onder meer de internationaal gerenommeerde beurzen van Parijs en Milaan stellen wij onze eigen collectie bijzondere brilmonturen samen. Bent u opzoek naar een uniek en trendy design montuur? Dan hebben wij de brilmontuur voor u. Enkele merken in onze collectie, die u (bijna) nergens anders vindt.

Ben je op zoek naar een bril voor je kind? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben een uitgebreide, kleurrijke collectie kinderbrillen voor alle leeftijden.

 

* Op onze website staat een kleine greep uit onze collectie, voor jou geselecteerd. Voor onze gehele collectie ben je van harte welkom in onze winkel.

Een greep uit onze collectie brilmonturen:

Bezoek onze winkel in Oude Pekela voor ons complete assortiment.

Silhouette

Een tijdloos design, dat toch door constante innovatie moeiteloos met de tijd meegaat. Naast innovatie staan passie, individualiteit en fijn materiaal voorop bij deze ambachtelijk gemaakte monturen. Doordat de productie sinds de oprichting in 1964 nog altijd in Oostenrijk plaatsvindt, garandeert Silhouette vakmanschap van de bovenste plank, resulterende in een uniek draagcomfort.

Ana Hickmann

De charmeverzameling van een vrouw Het eren van vrouwen, hun essentie en vrouwelijkheid in alle aspecten van hun leven,
is het sleutelwoord voor deze collectie.
Met de zekerheid dat alle vrouwen verschillend
zijn maar een groot gevoel voor stijl gemeen hebben,
biedt deze collectie een selectie van opnieuw uitgevonden
klassieke vormen om het elegante en charmante uiterlijk van vandaag te creëren.

Moscot

MOSCOT is een  New York’s instituut. Met meer dan een eeuw ervaring en ongeëevenaard vakmanschap weet het sophisticated merk steeds weer te verrassen. Hun iconische monturen zijn favoriet bij menige celebrity.

 

Officiele Oakley Dealer  Oost Groningen

Als dealer van het merk Oakley biedt Berwin Bijholt een ruime keus aan Oakley brilmonturen en zonnebrillen. Het merk Oakley startte als brillenmerk voor topatleten. Lichtgewicht monturen en High Definition Optics zijn nog steeds de basis van ieder sportief montuur.

 

Factory 900

Handgemaakte kunststof brilmonturen, met uitstekend draagcomfort van de Japanse topdesigner Yoshinori Aoyama, winnaar van prestigieuze awards zoals de 2005 Designer of Tokyo en de Silmo d’ Or 2013 in Parijs. Factory900 maak bijzondere brilmonturen met een hoog draagcomfort.

Outspoken

Monturen die zich onderscheiden in bijzondere kleurstellingen en materiaalgebruik. Er zijn onder meer Outspoken brilmonturen in leer en spijkerstof. Berwin Bijholt werkt samen met Outspoken bij ontwerp en uitvoering van nieuwe modellen.

Cazal Eyewear

Is een van de meest iconische brillenmerken. Cari Zalloni, de bedenker van Cazal en naamgever van dit superhippe brillenmerk. Cazal brillen zijn populair onder hiphoppers, artiesten als Blaudzun en hippe oma's. Cazal Eyewear is dé bril voor mensen die weten wat ze willen, en niet bang zijn op te vallen! 

Parasite

Hoe vaak bent u echt onder de indruk van een bril? Parasite brillen zullen u in ieder geval bijblijven! Deze opvallende modellen zijn geïnspireerd op natuur en mythes, wat resulteert in een zeer futuristische collectie met adembenemende brillen.

Marc David

Marc David is de toekomst van de bril: ambacht en design, innovatieve materialen en iconische modellen die hun charme behouden met de tijd. Dit merk geeft aan elke kijk die tijdloze en mysterieuze charme die u zal houden.

 Verder vindt u bij Berwin Bijholt brilmonturen in vele stijlen van een groot aantal bekende merken

Onze collectie brillen, sieraden en horloges bestaat uit de mooiste merken: