Onze verrassende en unieke collectie brilmonturen

Een collectie brilmonturen als bij Berwin Bijholt vind je nergens. Wij stellen onze eigen collectie samen met als belangrijkste criterium: de monturen moeten mooi zijn! En daarvoor zijn wij altijd op zoek naar bijzondere, bevlogen en creatieve designers en monturenbouwers.

Eigen import van brilmonturen

Wij importeren zelf bijzondere brilmonturen, rechtstreeks van de meest authentieke en bijzondere ontwerpers en ontwikkelaars over de hele wereld. Op onder meer de internationaal gerenommeerde beurzen van Parijs en Milaan stellen wij onze eigen collectie bijzondere brilmonturen samen. Bent u opzoek naar een uniek en trendy design montuur? Dan hebben wij de brilmontuur voor u. Enkele merken in onze collectie, die u (bijna) nergens anders vindt:

 

Marc David 

David Marc is de toekomst van de bril: ambacht en design, innovatieve materialen en iconische modellen die hun charme behouden met de tijd.


Dit merk geeft aan elke kijk die tijdloze en mysterieuze charme die u zal houden.

Marc David brilmontuur

Marc David brilmonturen Ana Hickmann

Ana Hickman design brilmonturen


Het Braziliaanse model is een internationale bekendheid, Ana Hickmann lanceerde haar kledinglijn , cosmetica en accessoires zoals schoenen, handtassen en brillen in 2002. Binnen een paar jaar is het in de wereld van luxe accessoires een grote wereldwijd succes.
Wij hebben de Anna Hickmann collectie op voorraad. 

De kracht van vastberadenheid en elegantie van een vrouw is het portret van de nieuwe collectie van het merk Ana Hickmann Eyewear. De herfst / winter campagne is getiteld "Challenger" die is geïnspireerd door Polo en de wereld van de paarden. Polo vereist kracht, moed, astberadenheid en concentratie. Deze eigenschappen zijn nodig door de moderne vrouw van de stad in het dagelijks leven.  Dit is zonder de fijnheid van een vrouw te vergeten, die gericht blijft op haar prestaties. Nieuwe elementen binnen de collectie zijn de Duo-fashion range, met rotatie technologie prestatieverbeteringen. De nieuwe materialen en ontwerpen zijn zeer goed ontvangen door ons vrouwelijk publiek.


Kleuren, opvallende vormen en meer retro design, met veel elementen in acetaat en exclusieve materialen.

Ana Hickman brilmonturen

 

 
 Moscot

 

Moscot, opgericht door Hyman Moscot, is een echt familiebedrijf. Hyman Moscot verkocht zijn eerste brillen vanuit een handkar op Orchard Street, Manhattan. In 1925 trad zijn zoon Sol op 15-jarige leeftijd toe tot het bedrijf. Sol was nauw betrokken bij het opzetten van eerste Moscot-winkel op Rivington Street. In 1936 opende Sol de winkel op Orchard Street 118, tevens voor lange tijd het hoofdkwartier van het bedrijf.

In 1951 introduceerde Sol's zoon, Joel, het huis van Moscot. Dit moest huiselijk zijn, charmant en toegewijd aan zijn klanten. Dit concept heeft ervoor gezorgd dat Joel de derde generatie Moscots werd in het familiebedrijf. In 1992 waren beide zoons van Joel ook toegetreden in het familiebedrijf. Snel hierna werd de tweede winkel geopend in West 14th Street. Dit is nu het hoofdverkooppunt. 

Officiele Oakley Dealer  Oost Groningen

Als dealer van het merk Oakley biedt Berwin Bijholt een ruime keus aan Oakley brilmonturen en zonnebrillen. Het merk Oakley startte als brillenmerk voor topatleten. Lichtgewicht monturen en High Definition Optics zijn nog steeds de basis van ieder sportief montuur.

On Beat

Super lichtgewicht trendy brilmonturen uit één stuk, dus zonder scharnieren. Uitermate flexibel en ijzersterk. Bijzondere en trendy monturen!

Factory 900

Handgemaakte kunststof brilmonturen, met uitstekend draagcomfort van de Japanse topdesigner Yoshinori Aoyama, winnaar van prestigieuze awards zoals de 2005 Designer of Tokyo en de Silmo d’ Or 2013 in Parijs. Factory900 maak bijzondere brilmonturen met een hoog draagcomfort.

Outspoken

Monturen die zich onderscheiden in bijzondere kleurstellingen en materiaalgebruik. Er zijn onder meer Outspoken brilmonturen in leer en spijkerstof. Berwin Bijholt werkt samen met Outspoken bij ontwerp en uitvoering van nieuwe modellen.

Piet Hein Eek

Niet bekend met de normen van de brillenindustrie heeft Piet Hein het ontwerp van een bril teruggebracht naar 3 originele lijnen, gemaakt in hoogwaardig Japans titanium. De voorkant bestaat uit twee vloeiende lijnen die overgaan in de derde lijn, de pootjes. Het vooraanzicht van de brillen is elegant, maar door met het volume van het titanium te spelen zijn de brillen van elke andere invalshoek verrassend en robuust. 

Parasite

Wie Parasite draagt, durft authentiek te zijn. Aparte, soms extreme brilmonturen met uitstekende draagbaarheid en een volledig eigen gezicht. Parasite is een avontuur! 

Noego 

Noego brilmonturen spelen met design, kleuren en materialen. Dank zij de creatieve ontwerpen en innovatieve technologie is de kwaliteit uitmuntend. Noego, brilmonturen met een verrassende uitstraling en een superbe finishing touch.


Verder vindt u bij Berwin Bijholt brilmonturen in vele stijlen van een groot aantal bekende merken, zoals Dior, Roberto Cavalli, Rodenstock en Flair.

Kom eens bij ons langs!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:15-12:00 / 13:30-18:00
Woensdag 9:15-12:00 / 13:30-18:00
Donderdag 9:15-12:00 / 13:30-18:00
Vrijdag 9:15-12:00 / 13:30-21:00
Zaterdag 9:15-17:00
Zondag Gesloten

Contact

Scheepshellingstraat 34
9665 KD Oude Pekela
Nederland
0597 615501
info@berwinbijholt.nl

Social media

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een vraag over producten die u op onze site heeft gevonden, of wilt u meer informatie over Juwelier Berwin Bijholt? Neem dan contact met ons op via het contact formulier. We proberen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen!

@
Velden met een * zijn verplicht.