Perfect gezicht met brillen en lenzen van opticien Berwin Bijholt

Bijzondere collectie design monturen.

Met een bril of contactlenzen van opticien Berwin Bijholt zie je niet alleen perfect, je mag er ook mee gezien worden. Bij het beste advies op maat nemen wij alle opties mee. Omdat we graag ruim de tijd nemen voor een oogmeting, willen we je vragen eerst een afspraak te maken. En bij aanschaf van een bril of lenzen, is de meting (t.w.v. €45,-) zelfs helemaal gratis!

Brilmonturen

Laat je verrassen door onze collectie brilmonturen. Bij Berwin Bijholt vind je aparte monturen die je nergens anders in Nederland tegenkomt. Van stijlvol tot extravagant, van tijdloos tot trendy monturen voor elke smaak hebben wij het perfecte montuur!

Brillenglazen

Onze digitaal geslepen glazen bieden perfect zicht en optimaal draagcomfort, dankzij computergestuurd persoonlijk maatwerk. Wilt je je zicht helemaal tot in detail perfect, kies dan voor digitaal gepersonaliseerde glazen. En dan zijn er nog onze analoge glazen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Lenzen

Contactlenzen zijn er in heel veel soorten. Geen mens is gelijk. Welke lens het beste bij jou past, is daarom heel persoonlijk. Berwin kent de kwaliteiten van alle soorten contactlenzen en geeft je graag advies op maat.

 

Oogmeting

Wij nemen uitgebreid de tijd voor een gedegen en volledige controle van je ogen. Voor elk oog een perfecte oplossing. Bovendien zijn wij specialist in oogmetingen bij kinderen vanaf ongeveer tien jaar.

Zonnebrillen

Wil je een mooie zonnebril? Of is functionaliteit juist het belangrijkst, bijvoorbeeld tijdens werk of sport. In onze ruime collectie zonnebrillen vind je altijd precies wat je zoekt. Ook voor een zonnebril op sterkte.

Brillen uitzoeken

Onze collectie brillen, sieraden en horloges bestaat uit de mooiste merken: