Een zeer ruime collectie zonnebrillen Oakley en Serengeti

Kies voor optimale bescherming en comfort met één van de innovatieve Oakley zonnebrillen of Serengeti zonnebrillen.

Voor ieder gezicht en elke smaak bieden wij een schitterende zonnebril. Onze uitgebreide collectie zonnebrillen gaat van retro tot modieus.

Naast de merken PolaroidParasiteAna Hickmann, T-charge, Superdry, Caroline Abram, Cazal en ons trendy huismerk Berwin Bijholt, bieden wij de innovatieve merken Oakley en Serengeti, speciaal ontwikkeld voor maximale bescherming en comfort.

 

* Op onze website staat een kleine greep uit onze collectie, voor jou geselecteerd. Voor onze gehele collectie ben je van harte welkom in onze winkel.

Een greep uit onze collectie zonnebrillen:

Bezoek onze winkel in Oude Pekela voor ons complete assortiment.

Oakley zonnebrillen, met plutonium glazen voor maximale bescherming

Oakley zonnebrillen zijn voorzien van plutonium glazen. Dit zorgt voor een maximale bescherming van je ogen. Met de sportieve, stoere en robuuste monturen van Oakley, biedt Oakley zonnebrillen voor iedere look. Heeft u een zonnebril op sterkte nodig? Zonnebrillen van Oakley zijn verkrijgbaar in diverse sterktes. De high-wrap variant kan zelfs geleverd worden met een sterkte van +4 tot -6!

Officiele Oakley Dealer Oost Groningen

Als dealer van het merk Oakley biedt Berwin Bijholt een ruime keus aan Oakley zonnebrillen. Het merk Oakley startte als brillenmerk voor topatleten. Lichtgewicht monturen en High Definition Optics zijn nog steeds de basis van ieder sportief montuur.

Optimaal comfort tijdens het autorijden door de Serengetizonnebril met photochromic technologie

Het innovatieve merk Serengeti creëert zonnebrillen met de beste technische elementen. Zo heeft Serengeti ook de photochromic technologie ontwikkeld; Een innovatie op gebied van zonnebrillen voor het autorijden. Ben jij vaak onderweg? Door de photochromic technologie inclusief gepolariseerde lenzen en spectrale controle zorgt een Serengeti zonnebril voor een optimaal contrast en definitie. Bovendien zien de zonnebrillen er ook nog eens ontzettend stijlvol uit.

Onze collectie brillen, sieraden en horloges bestaat uit de mooiste merken: