Opticien Berwin Bijholt. Van oogmeting tot uniek brilmontuur of passende lenzen

Met een bril of contactlenzen van Berwin Bijholt zie je niet alleen perfect, je mag er ook mee gezien worden. Bij het beste advies op maat nemen wij alle opties mee die er te vinden zijn binnen de optiek. Omdat we graag ruim de tijd nemen voor een oogmeting (deze wordt gedaan door middel van de hoogwaardige AVA techniek) doe je er slim aan om eerst een afspraak te maken. Bij aanschaf van een bril of lenzen, is de meting (t.w.v. €45,-) zelfs helemaal gratis! Wil je langskomen voor een contactlenscontrole? Ook hiermee helpen wij je graag! Want wie wil er nu geen mooi uitzicht?

Pssst… wij hebben een oogje op jou 

Wat kan je van onze opticien verwachten?

Uitmuntende glazen

Wij slijpen niet zomaar vensterglas in je bril! Door onze nauwe samenwerking met  glasfabrikant Essilor heb je altijd een hoge kwaliteit. Of je nu gaat voor enkelvoudig, multifocaal (Varilux) of bifocaal, jouw zicht wordt zo helder mogelijk. Voordat we de glazen gaan bestellen en inslijpen gaan we eerst meten hoe het glas in jouw nieuwe bril geslepen moet worden. Dit doen we door jou en je nieuwe bril voor onze visioffice te plaatsen. Deze meet verschillende waarden, zoals hoe ver je pupillen uit elkaar staan, hoe hoog staan jouw pupillen ten opzichte van de onderrand van het montuur, wat jouw leesgedrag is en meer. Dit alles om zoveel mogelijk uit de glazen en dus jouw zicht te halen.

Unieke, eigenwijze brilmonturen

Maak je graag een statement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met merken zoals Cazal, Ana Hickman, Parasite en Silhouette kom je goed voor de dag. Wil je het graag wat rustiger maar toch kwalitatief goed? Ook hiervoor kan je bij ons terecht.

Uitstekende oogmeting

Zonder een goede oogmeting heb je niks aan die mooie glazen. Wij maken gebruik van de innoverende techniek AVA waardoor wij op 0,01 dioptrie nauwkeurig jouw ogen meten! Even voor jouw beeld: standaard wordt er alleen gemeten in 0,25 dioptrie waardoor jouw sterkte dus altijd een afronding is van wat je daadwerkelijk nodig hebt. Dat is bij ons verleden tijd!

Lenscontrole

Als lenzendrager moet je elk half jaar je lenzen laten controleren. Hierbij gaat het niet alleen om het checken van de juiste sterkte, ook kijken we of de lenzen nog goed zitten en hoe het met de gezondheid van je oog is. Want je ogen, daar heb je er maar twee van en moet je dus zuinig op zijn!

Leren lenzen inzetten

Wil je graag beginnen met lenzen dragen, maar heb je geen idee hoe je ze op je oog zet? Ook hierbij helpen wij! Standaard krijgen al onze klanten die voor de eerste keer lenzen gaan dragen gratis een lens instructie.

Reparatie nodig?

Oeps, op je bril gaan zitten? Of brak er spontaan iets af? Kom bij ons langs voor een reparatie! Is jouw bril lastig te redden? Dan zorgen wij altijd voor een zo goed mogelijke noodoplossing.

Wil je graag helder zicht? Neem dan contact met ons op!

Ben je op zoek naar een modieuze zonnebril, sportzonnebril of een zonnebril op sterkte?

Laat je oog dan op onze winkel vallen! Wij hebben volop mogelijkheden om een zonnige dag nog comfortabeler te maken.

Wanneer maak je een 

ogenblikje voor ons vrij?

Verknocht aan een bepaald merk?

Hieronder hebben wij een selectie van onze toffe merken gemaakt!

LET OP! In de winkel vind je nog veel meer mooie merken!

Een juwelier en opticien in Oude Pekela? Onze klanten reizen naar ons toe vanuit…

Appingedam

Blijham

Delfzijl

Emmen

Enschede

Groningen

Haren

Hoogezand

Midwolda

Nieuwe Pekela

Oostwold

Oude Pekela

Rotterdam

Scheemda

Sneek

Ter Apel

Veendam

Vlagtwedde

Winschoten

Zuidbroek

Appingedam

Blijham

Delfzijl

Emmen

Enschede

Groningen

Haren

Hoogezand

Midwolda

Nieuwe Pekela

Oostwold

Oude Pekela

Rotterdam

Scheemda

Sneek

Ter Apel

Veendam

Vlagtwedde

Winschoten

Zuidbroek

Staat jouw woonplaats er nog niet tussen?

Kom snel langs in de winkel of maak een afspraak!

Preloader icon